Reactie plaatsen

Reacties

Conny Van Hees
3 maanden geleden

Super leuke kerst shoot gehad!!
Blij met het resultaat

Nina
een jaar geleden

Een aantal dagen geleden een bloosem shoot gedaan en erg blij met het resultaat! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Petra
een jaar geleden

Wij hebben afgelopen zaterdag een kerstshoot gehad met de rij-vereniging en we zijn maar wat blij met de prachtige foto’s die we hebben mogen ontvangen! Zaterdag was de fotoshoot, zondag konden we al foto’s uitgekozen en maandagavond stonden ze al klaar in de mailbox! Super service!👏🏼 Zeker voor herhaling vatbaar!

Lotte
2 jaar geleden

Super mooie foto's! Hele snelle service en levering van de foto's. Heel blij mee!

Esther
2 jaar geleden

Mooie bloesemshoot gehad met paard bij MH foto's. Ze nam er echt de tijd voor en het resultaat is prachtig!
Mirthe heel erg bedankt.

Demi
2 jaar geleden

Leuke fotografe die prachtige foto’s maakt!

Karlijn Lugtenborg
2 jaar geleden

Super mooi foto’s, bedankt Mirthe!

Janneke
2 jaar geleden

Mirthe heeft al aantal keer foto’s van mijn paarden gemaakt, en het resultaat is altijd mooi. Ze neemt ook altijd de tijd om de paarden in de juiste positie vast te leggen. Ik kan Mirthe ckr aan bevelen

Timke
2 jaar geleden

Vanuit de ervaringen die ik heb gehad met MH foto's kan ik haar ten zeerste aanbevelen, vooral omdat ze zoveel plezier heeft in het maken van foto's en zichzelf steeds blijft uitdagen, dit is dan ook terug te zien in de foto's en tijdens de sessies die ik tot nu toe met haar heb gehad. Ik hoop dat ze met deze site een groter bereik krijgt en nog meer mensen blij kan maken met haar prachtige foto's !

Margot
2 jaar geleden

Super fotografe! Neemt echt haar tijd om tot het perfecte plaatje te komen en helemaal naar wens! Zeker een aanrader voor zowel verkoop als memorabele foto’s