Reactie plaatsen

Reacties

Monique
6 maanden geleden

Dank je wel Mirthe voor het zo ontzettend mooi vastleggen van mijn grote vriend Raffaël! De foto's zijn echt geweldig geworden 💙

Ashley Schipper
een jaar geleden

Neemt echt de tijd voor de shoot. Al een paar keer een shoot gedaan bij Mirthe met de honden. Ontzettend mooie en prachtige foto's komen eruit! Een absolute aanrader. Ook met honden die niet lang stil zitten!

Johanna Tichelaar
een jaar geleden

Super mooie foto's gekregen van onze bloedmooie merrie, super dat het is vastgelegd samen met mijn mn echt schitterende foto's. en super snel klaar, echt top

Eveline van Kooten
een jaar geleden

Wat een prachtige foto's heb ik ontvangen. De shoot was gezellig, professioneel en ik heb genoten. Bedankt! Dit was voor herhaling vatbaar.

Jelly
een jaar geleden

Mirthe heeft prachtige foto's gemaakt van mij en mijn hond tijdens een bloesem fotoshoot. Heel erg blij mee!

Tjitske
een jaar geleden

Mirthe heeft al meerdere keren onze pony en paard gefotografeerd. Deze keer een bloesem shoot gedaan. Leuke meid die prachtige foto’s maakt en een zeer snelle service!

Grietje
een jaar geleden

Komt haar afspraken na. Komt rustig en professioneel over, fijne mentaliteit.
Heel erg bedankt Mirthe!

Conny Van Hees
een jaar geleden

Super leuke kerst shoot gehad!!
Blij met het resultaat

Nina
2 jaar geleden

Een aantal dagen geleden een bloosem shoot gedaan en erg blij met het resultaat! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Petra
2 jaar geleden

Wij hebben afgelopen zaterdag een kerstshoot gehad met de rij-vereniging en we zijn maar wat blij met de prachtige foto’s die we hebben mogen ontvangen! Zaterdag was de fotoshoot, zondag konden we al foto’s uitgekozen en maandagavond stonden ze al klaar in de mailbox! Super service!👏🏼 Zeker voor herhaling vatbaar!